AMALUR II
Takozi
Zurrukutuna takoa pepinilloen maionesarekin, soja-kimu samurrekin, tipula ozpineztatuarekin, kulia otzanarekin eta zilantroa kikoen lurrekin
Taco de zurrukutuna con mayonesa de pepinillos, brotes de soja tiernos, cebolla encurtida, culïs de manzana y cilantro con tierra de kikos
ARRIPU
Talo multicolor 2.0 / Kolore anitzeko taloa 2.0
Arto-irina, bakailaoa pil pilean, hirugiharra, ahuakatea eta marakuya-aliolia.
Harina de maíz con bacalao al pil pil, crujiente de panceta, aguacate y alioli de maracuyá.
BATZOKI
Bola de invierno/ Neguko bola
Odolki boilurra alioli saltsarekin eta Berako piperrautsa baketean etzanda.
Trufa de morcilla con salsa alioli y pimentón de la Vera acostada en baguete.
LEKU-BERRI
Olivia
Espinaka eta otarrainxkak Camembert gaztarekin eta piperrekin.
Rollito de espinacas y langostinos con queso Camembert y salsa de pimientos.
LES VILLES
Carribao
Pedro Ximenezen errailez betetako ogia perretxikoz eta patata-purez salteatua
Pan bao relleno de carrilera al Pedro Ximénez salteada con setas y pure de patata
PAUSTA
Opari
Txahalez eta txanpinoiz betetako kalabazin zakutxoa gazta ukituekin eta oliba beltzezko karameluarekin.
Saquito de calabacín relleno de ternera y champiñón con toques de queso y caramelo de oliva negra.
POL-POL
El Kraken/ Krakena
Olagarro-hanka egosiaren pintxoa, patata espeziatu krema batekin piperrauts erredukzio ohe baten gainean.
Pintxo de pata de pulpo cocido, con una crema de patata especiada sobre un lecho de reducción de pimentón.