PINTXOAK ABADIÑO 2019

PARTE HARTZAILEAK ABADIÑOKO JANGO DOT PINTXO LEHIAKETAN

Hauek dira 2018ko lehiaketan parte hartuko duten taberna eta jatetxeen pintxoak:

PARTICIPANTES DEL CAMPEONATO DE PINTXOS JANGO DOT ABADIÑO

Estos son los pintxos de los bares y restaurantes participantes en el campeonato del 2018:

HOTEL SAN BLAS

LA GABARRA

Piperraren mokadutxoa pikillo konfituraz betea, hiru gazta saltsa, Dorito ohearekin eta intxaur lurrekin.

Bocadito de pimiento relleno de confitura de piquillo, salsa tres quesos con cama de Doritos y tierra de nuez.

TABERNA ZARRA

ORTUTIK MENDIRA

Perretxiko basatien bexamelaz beteriko pikillo piperra kalabaza kremazko ohe baten gainean, eta baratzeko barazki saltsa
Pimiento de piquillo relleno de una bechamel de setas silvestres sobre una cama de crema de calabaza y salsa de verduras de la huerta

 

ATSEGIN CAFETERÍA

MONTADITO DE SOLOMILLO

Txahal-azpizuneko tosta txanpinoi saltsa ardo beltzarekin eta tipulinoarekin

Tosta de solomillo de ternera con salsa de champiñones al vino tinto con cebollino

GOXOA

HAMBURGUESA GOXOA

Intxaur ogitartekoa mahaspasekin, hanburgesa, haritz letxuga oinarria eta baserriko tomatea, muztio eta eztia ozpina Idiazabal gazta saltsarekin

Panecillo de nueces con pasas, hamburguesa, base de lechuga de roble y tomate de caserío, vinagreta de mostaza y miel con salsa de queso Idiazabal.

VANCOUVER

PATONIATO

Ahate-magret tosta perretxiko eta txanpinoi salteatuarekin, foie-kremarekin eta boniato ezpeziatuarekin

Tosta de magret de pato con salteado de setas y champiñones, crema de foie y boniato especiado.

BARNEBIDE JATETXEA

ITSASLUR KOPA

Patata oinarria onddoekin, bakailao birrinduta, tipula karamelatua pikillo saltsarekin eta onddoekin lagunduta.

Base de patata con hongos, bacalao desmigado, cebolla caramelizada acompañado de salsa de piquillo y hongos.

SOLOA JATETXEA

TXIPIROI TXALUPA

Ogi-tosta txipiroi irinduarekin eta tipula, jengibre, ezti eta muztio saltsarekin

Tosta de pan con chipirón harinado y salsa de cebolla, jengibre, miel y mostaza.

SAN TROKAZ

SAN PIPER

Piper foiez betea onddo saltsarekin, pesto ukitu batekin ondutako baratxuri ogi baten gainean.

Pimiento relleno de foie con salsa de hongos sobre un pan de ajo aderezado con un toque de pesto.