ARRIPUTZUETA
Gofre al cuac-fé
Kalabazin gofrea eta matcha tea parmesano gaztarekin, burrata mozzarella eta kafean marinatutako ahatea
Gofre de calabacín y té matcha con queso parmesano, mozzarella de burrata y pato marinado al café
AI AMA
Rolketa
Gazta kremazko biribilkia, krema jalapeñoekin, hirugihar ondua, guakamolea eta iberiar papada.
Rollito de queso, crema con jalapeños, panceta curada, guacamole y papada ibérica.
BATZOKI
Udaberriko trainerua – Trainera de primavera
Udaberriko trainerua, marrubi eta lorez nabarmendutako barazki eta itsaskiz egina
Trainera de primavera con misturas de verdura y marisco realzado por fresa y flor.
BOTAFUMEIRO
Chicken prestige
Oilasko hegaltxoa tenperatura baxuan, otarrainxkarekin eta barbakoa saltsa itsatsita.
Alita de pollo a baja temperatura acompañada de langostino y salsa barbacoa marina.
LEKU-BERRI
Huevo tropical
Arrautza otarrainxkekin, ahuakatea eta marrubia gorringozko krema batekin eta lima ukituarekin.
Huevo con langostinos, aguacate y fresa acompañado de una crema de yema y toque de lima
LES VILLES
Tijuana
Kipula karamelizatuarekin baztertutako txahal-haragizko arto-takoa, oilar-mokoa, txiplote saltsa eta Camembert gaztaren erredukzioa.
Taco de maíz de carne de ternera desmechada con cebolla caramelizada, pico de gallo, salsa chipotle y reducción de queso Camembert.
LUPETZA
Lupetza 2.0
Oilasko-biribilkia datil eta madariz lagunduta, laranja-purearekin batera
Rollito de pollo con dátiles y pera acompañado de puré de naranja.
POL-POL
Sorpresa
Oilasko-krepe betea belar finetan bi gazta-kremarekin, tipula ardoarekin eta rukula krema baltsamikoaren albaka ukituarekin
Crep relleno de pollo a las finas hierbas con dos cremas de queso, cebolla al vino, rúcula con toque de crema balsámica a la albahaca.
RUGBY
Melé
Kultura ezberdinak gogorarazten dizkigun oilasko biribilkia ardo, barbakoa eta soja saltsa batekin
Rollito de pollo que nos recuerda a diferentes culturas con una salsa de vino, barbacoa y soja