PARTE HARTZAILEAK/ PARTICIPANTES
TABERNA ZARRA
LAU LAU LAU
Bakailao tartaleta tomatean barazkiekin
Tartaleta de bacalao en tomate con verduras
LA DESPECHADA
LITTLE ITALY
Fokakzia-ogia, hiru tomate desberdin, chimichurri, burrata-ukitua, tonnato-bitelezko saltsa solomo-buruarekin tenperatura baxuan eta pestoa.
Pan de focaccia, tres tomates diferentes, chimichurri, toque de burrata, salsa de vitello tonnato con cabezada de lomo a baja temperatura y pesto
BARNEBIDE JATETXEA
KABIA
Onddoz betetako patata-habia, tipula karamelizatuarekin eta urdaiazpiko kurruskariaren txirbilekin
Nido de patata relleno de hongos con cebolla caramelizada y virutas de jamón crujiente.
BAR DE JUBILADOS MATIENA
TXIKI FRANCESINHA
Portugalgo sandwich tradizionala, gazta, txorizoa, txistorra, txahal-xerra, ketchupa, ziapea eta etxeko saltsarekin, lasto-patatekin eta galeper-arrautzarekin.
Sándwich tradicional de Portugal con queso, chorizo, chistorra, filete de ternera, kétchup, mostaza y salsa casera acompañado de patatas paja y huevo de codorniz.