PARTE HARTZAILEAK/ PARTICIPANTES
BAR JUBILADOS MATIENA
TXERRI TXALUPA
Odolki txalupa pikillo saltsarekin, sagar purearekin eta tipula karamelizatuarekin.
Barquita de morcilla con salsa de piquillo, puré de manzana y cebolla caramelizada.
BARNEBIDE JATETXEA
ZURIGORRI
Bakailao brandada pikillo piperren marmeladarekin
Brandada de bacalao con mermelada de pimientos del piquillo
LA DESPECHADA
¡AL TACO PACO!
Txerri-bizkarreko takoa, Asiako saltsekin, oilar-mokoarekin eta guakamolearekin marinatua.
Taco de cabeza de lomo de cerdo marinado con salsas asiáticas, pico de gallo y guacamole.
TABERNA ZARRA
ALBONDIÑO
Abadiñoko albondiga onddo-saltsarekin eta patata-purearen ohearekin
Albóndiga de Abadiño con salsa de hongos y cama de puré de patata.
HOTEL SAN BLAS
TXANPI BLAS
Txanpiñoi salteatua baratxuri eta perrexilarekin, urdaiazpiko txirbilak eta tipula eta alioli saltsa.
Champiñón salteado con ajo y perejil, virutas de jamón y salsa de cebolla y alioli.
LARRANO TABERNA
BACALAO A BRÁS
Bakailao nahasia lasto patatarekin.
Revuelto de bacalao con patata paja.
LAGUN TOKI
OILASKO LAGUN
Oilasko-papar brotxeta barazkiekin eta ziape eta limoi saltsarekin.
Brocheta de pechuga de pollo con verduras y salsa de mostaza y limón
ZELAIETAKO JUBILATUAK
DELICIA DE SALMÓN
Urkumako ogi baoa izokinarekin, guakamolearekin eta tatariar saltsarekin.
Pan bao de cúrcuma con salmón, guacamole y salsa tártara.