JanGo Dot

hamburger-494706_1280

PINTXOAK ABADIÑO 2025

PARTE HARTZAILEAK/ PARTICIPANTES

BAR JUBILADOS MATIENA

TXERRI TXALUPA
Odolki txalupa pikillo saltsarekin, sagar purearekin eta tipula karamelizatuarekin.

Barquita de morcilla con salsa de piquillo, puré de manzana y cebolla caramelizada.

BARNEBIDE JATETXEA

ZURIGORRI

Bakailao brandada pikillo piperren marmeladarekin

Brandada de bacalao con mermelada de pimientos del piquillo

LA DESPECHADA

¡AL TACO PACO!
Txerri-bizkarreko takoa, Asiako saltsekin, oilar-mokoarekin eta guakamolearekin marinatua.
Taco de cabeza de lomo de cerdo marinado con salsas asiáticas, pico de gallo y guacamole.

TABERNA ZARRA

ALBONDIÑO
Abadiñoko albondiga onddo-saltsarekin eta patata-purearen ohearekin
Albóndiga de Abadiño con salsa de hongos y cama de puré de patata.

HOTEL SAN BLAS

TXANPI BLAS
Txanpiñoi salteatua baratxuri eta perrexilarekin, urdaiazpiko txirbilak eta tipula eta alioli saltsa.
Champiñón salteado con ajo y perejil, virutas de jamón y salsa de cebolla y alioli.

LARRANO TABERNA

BACALAO A BRÁS

Bakailao nahasia lasto patatarekin.

Revuelto de bacalao con patata paja.

 

LAGUN TOKI

OILASKO LAGUN

Oilasko-papar brotxeta barazkiekin eta ziape eta limoi saltsarekin.

Brocheta de pechuga de pollo con verduras y salsa de mostaza y limón

 

ZELAIETAKO JUBILATUAK

DELICIA DE SALMÓN

Urkumako ogi baoa izokinarekin, guakamolearekin eta tatariar saltsarekin.
Pan bao de cúrcuma con salmón, guacamole y salsa tártara.